Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Testar

JullänkarPosted by Marie Fri, September 28, 2012 18:10:26

Jag försöker nyregistrera mig på Julboggar.se igen. Tyvärr godkänner mitt webhotell inte externa inlänkningar och automatiken på julbloggar sidan kan inte se länken härifrån trots att jag länkar så jag får se när jag får hjälp.

<a href="http://www.julbloggar.se">Julbloggar</a>

Uppdate! Nu ska även jag vara registrerad, och jag måste säga att killen bakom sidan ger väldigt bra mailsupport på problemen jag hade med att registrera mig. Stor eloge!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Christmas Dreams Fri, September 28, 2012 19:03:08

Jag hade problem i början, knappen som man skulle trycka på när man var färdig funkade inte.. så jag tryckte på enter istället - då funkade det! Men kanske inte är så enkelt i ditt fall? :/ Jag fick i uppdrag att hjälpa att regga julbloggar på julbloggar.se , har fått inloggningen till länksidan - men har tyvärr inte fått några instruktioner ännu, isåfall hade jag kanske kunnat hjälpa..