Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julkänsla i luften

PaketinslagningPosted by Marie Fri, November 02, 2012 07:51:13

Christmas spirit in the air.. Jag kunde inte komma på en lämpligare rubrik. Igårkväll när jag hade pluggat klart för kvällen var jag som vanligt trött i huvudet och jag behöver varva ner en stund innan jag lägger mig och faktiskt så slog jag in julklapparna som jag har köpt. Mannen och jag brukar ha en paketinslagningskväll innan jul med julmusik, julgodis, glögg och pepparkakor men numera räcker inte en kväll till alla våra julklappar utan det kan bli både två och tre kvällar innan vi är färdiga. Så varför inte börja i god tid också har vi senare en kväll där vi gör det där lilla extra innan jul och dekorerar någon paket vardera till barnen med kvistar, halmdekorationer, lack eller vad vi nu hittar på i år. Som jag skrivit tidigare gillar jag ju craft papper, enfärgat, prickigt men jag kan heller inte motstå de galet mönstrade julpapperna så de fick jobba igåkväll.

11 julklappar är inslagna. Imorse när jag vaknade var det inte frost ute men jag hade ändå kvar känslan från julklappsinslagningen, förra året hade jag ju svårt att hitta den där pirriga jullängtan mitt i all tentapluggning, utöver det merjobb det är på jobbet med utvecklingssamtal mm och sedan alla avslutningar på det. Men lite julmys i lagom dos på kvällen innan jag lägger mig, det passar nog mig för en hel film orkar jag inte se på kvällen när jag bara ska varva ner hjärnan innan jag lägger mig. Fram för mer julmys! Det tom doftade lite glögg från micron när jag skulle laga min morgongröt, när det bara är jag själv som ska ha glögg värmer jag i micron.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Em - Underbarajul Mon, November 05, 2012 07:31:40

Men det låter ju alldeles underbart mysigt! Jag tycker det är bäst att hålla efter med julklapps inslagningen så att man inte sitter med allt den 23 dec. Några vill jag allt slå in då. Men inte alla, då försvinner det roliga och förvandlas till ett helvete av papercuts och tejprester.

Posted by Elin Fri, November 02, 2012 20:19:29

Låter riktigt mysigt :) Har också ett gäng julklappar att slå in, men de får vänta ett litet tag till innan de slås in :Phttp://elinsjulmys.blogg.se/

Posted by Kamilla Fri, November 02, 2012 16:41:37

Åååh mys!!!

Du har en sak att hämta inne hos mig :)

http://sotjul.blogspot.se/2012/11/i-your-blog.html

Posted by Helly Fri, November 02, 2012 14:27:48

Vilken mysig tradition att slå in tillsammans. Jag brukar vilja vara själv för så har jag gjort i ALLA ÅR och traditionsbunden som jag är har jag svårt att ändra på mig. Oj oj, förändringsfientlig... Men nu när vi har barn så är det ju en del paket och då kan jag ju med rätt delegera lite ;) Längtar efter lackdoften!

Posted by Sannas Christmas Fri, November 02, 2012 09:52:03

Åh så härligt att vara igång med julklappsinslagningen! :)