Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julen i affärerna

ÖnskelistaPosted by Marie Fri, November 09, 2012 21:56:14

Nu finns minsann julen i många affärer. Jag har varit på högskolan i veckan och på ditvägen körde jag inom Ekohallen för ytterligare julklappsinköp, jag är nästan klar till våra två yngsta barn, härligt! Förutom julklappsinköp tog jag ytterligare en runda bland julsakerna. En sådan här tomte har jag velat ha i många år men tyvärr är han lite för dyr för min inkomst även om han ropade efter mig att han ville följa med i min kundvagn. Jag gillar vitt och silver som kontrast till julens röda.

De här julstjärnorna hade nog gjort succé hos mina två yngsta barn, ett helt hav (nåja ganska många var de faktiskt) med rosa julstjärnor i lite olika nyanser.

Vilka är dina favoritblommor till jul? Själv gillar jag julstjärnor, gillar vanliga röda, amaryllis tycker jag är så ståtliga också gillar jag hyacinter. I många år har vi inte kunnat ha hyacinter pga makens allergi men nu har vi kommit fram till att han tål de vita. På Ikea brukar de ha bra pris på hyacinter så man kan köpa på sig några stycken, sedan gräver jag ner lökarna i trädgården efter jul så kommer de till återanvänding, kanske inte som blommor men rådjuren gillar dem till frukost..

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ANNA, www.wonderings.blogg.se Sun, November 11, 2012 06:31:07

Hyacint, vita men även Julros å giiivetvis Granen med *smiles*

Å så gillar jag de lite mindre blommande lökväxterna som ibland är med i julgruppe, några olika sorterr.

Jag gillar Julstjärnor med men blir galen på att mina alltid tappar bladen, oavsett vad jag gör med dem.

Posted by Kamilla Sat, November 10, 2012 12:59:31

Så fin tomte!! Jag är ju helt fast i julens röda, men har börjat snegla mot vitt och silvigt, riktigt snyggt faktiskt!Mina favorit julblommor är helt klart hyacinter! Luktar underbart, tur att din man klarar de vita!

http://sotjul.blogspot.se/

Posted by Min Vintersaga Fri, November 09, 2012 23:24:46

Julstjärnan är min favoritblomma :) Har tyvärr inte kommit in i blomintresset riktigt ännu (försöker locka fram det), men julstjärna tillhör verkligen julen!