Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Jul på Huseby

JulmarknaderPosted by Marie Sun, November 11, 2012 13:29:22

Igår startade årets julmarknad på Huseby. Jul på Huseby bruk 2 mil söder om Växjö är idag nordens största julmässa. I skymningen tänds över 500 marschaller och det är verkligen stämningsfullt att strosa runt bland hantverkare och matbodar. För mig är det bästa med julmarknader själva stämningen.

Här kan du läsa mer om Jul på huseby som i år är mellan 10 - 18 november.

Bilden kommer från Husebys hemsida

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria Mon, November 12, 2012 06:42:16

Hej.. tack för kommentaren.. Oh så roligt med julmarknad, skulle så gärna vilja åka på en sån jag också... Får se om det dyker upp någon..

Maria!!!

http://mariasjulblogg.blogspot.se

Posted by minvintersaga.blogspot.com Sun, November 11, 2012 22:04:28

Marie: Håller med dig! Jag vill också skriva om sånt som jag själv blir glad av och har nytta av. Samtidigt vet jag att jag skulle skriva otroligt sällan om det bara handlade om mina julkänslor vilket på nått sätt även det känns lite trist. Samma med företagen, håller helt med dig om läsarmängden: det kvittar. Vad spelar det för roll om man har 100 eller 1000 läsare, vad gör det för skillnad.. ingen? Huvudsaken är att man själv trivs. Dom företag jag samarbetar med nu har jag i många fall själv kontaktat för att jag varit intresserad av deras saker. Många av sakerna jag skriver om skulle jag ha köpt oavsett, så det har bara varit glädjande för mig. Men tex glöggen.. det blev för mycket och då lär man sig att inte gå in för hårt nått mer.. egentligen är jag rätt tillfreds med bloggen nu. Det är julen jag är rädd att möta, haha.. jag hoppas så innerligt att det blir en bra julkänsla i år, så pass att jag blir lite skrämd att det inte ska bli så :)) Kan det vara julnerverna som börjar sätta in!!

Posted by Kamilla Sun, November 11, 2012 16:24:16

Men så himla mysigt!

Vi har inte så mycket julmarknader runt omkring, en liten hantverksmarknad brukar det vara i början på december, det är allt. Önskar jag kunde gå på Liseberg, eller någon stor julmarknad...