Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Är det sant att det snart är advent?

NaturfotonPosted by Marie Wed, November 21, 2012 21:09:55

För mig känns det fortfarande overkligt att det snart är advent, hösten har både varit otroligt stressig och intensiv, samtidigt har den gått så otroligt fort. Snart är det advent på riktigt och den mysiga tiden som alla vi julbloggare ser fram emot så mycket börjar på riktigt. Adventsljusstakar, pepparkaksbak, alla dofter, underbara juletid!

Här har vi fuktigt väder med dimma och några plusgrader de flesta dagarna. Många pratar om att de längtar till solen och värmen men visst längtar vi väl till vintern och snön nu!?

Här kommer lite foton från en lunchpromenad för två år sedan, en promenad på gnistrande nysnö då jag tom fick se två domherrar. Ett härligt vinterminne i vardagslunken. Domherrarna fick jag dock inte med på foto.

Snart snart lyser det stämningsfullt från adventsljusstakar i alla hus, jag älskar att gå kvällspromenader i december!

  • Comments(8)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by http://elinsjulmys.blogg.se/ Fri, November 23, 2012 21:18:24

Jättemysiga bilder! :) Ja visst vill vi ha snö och minusgrader.. och alla juleljus :)

Posted by semlan Fri, November 23, 2012 19:57:23

Hej vad kul att du hittade till mig...jag tycker med att det är mysigt att gå promenader under december. Kan tänka mig att det tjuvstartas redan i helgen hos en del med ljusstakar...härligt med ljus i mörkret...kramis semlan

Posted by semlan Fri, November 23, 2012 19:57:10

Hej vad kul att du hittade till mig...jag tycker med att det är mysigt att gå promenader under december. Kan tänka mig att det tjuvstartas redan i helgen hos en del med ljusstakar...härligt med ljus i mörkret...kramis semlan

Posted by emmasjulblogg.tumblr.se Fri, November 23, 2012 14:46:40

Ja visst går tiden fort.. :) Mycket man vill hinna med!

Posted by Madeleine - Min vita jul Thu, November 22, 2012 21:48:36

Sv: Oj åker du hemifrån redan kl 7! Var bor du någonstans?

Posted by Min Vintersaga Thu, November 22, 2012 12:01:04

Jag kan inte heller fatta det! Här har man gått i månader och väntat, så plötsligt är vi bara dagar ifrån advent! Jag får rysningar när jag tänker på det :) Så himla nära. Jippi!

Posted by Liza - Christmasmagic Wed, November 21, 2012 21:52:48

gud, vad jag vill ha en vit jul! Dock är vi i Skåne inte så välsignade med det :/ :)

Posted by Axelina - Our Christmas Wed, November 21, 2012 21:32:22

Sv: Det är verkligen galet hur lite vi har att göra i den här kursen, känns som man hela tiden väntar på att lärarna ska höja inlämningsuppgiften till 50 sidor eller nåt.. Dock var vår förra kurs sanslöst tidskrävande, vi fick sitta nästan 8-19 varje dag, så på ett sätt är det skönt att få varva ner och känna sig som människa ett tag igen, haha! Men det är konstigt hur mycket det kan skilja från kurs till kurs! Vad läser du för nåt?

Och visst är det helt underbart att julen snart är här på riktigt, det känns liksom i luften! Såg på väderleksrapporten, och det såg ut som att Linköping kommer att få sig lite snö om en dryg vecka!