Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Packtips till jullådorna

JulplaneringPosted by Marie Thu, November 29, 2012 09:55:50
Det här inlägget hade kanske passat bättre till Tjogondedag Knut men då är det troligen inte så många som läser bloggen så jag skriver det därför nu, ett litet packtips till jullådorna. Ifall du är som jag/vi och har X antal jullådor. Packa sakerna i kategorier, alla adventssaker i egen/egna lådor, där lägger vi även luciakrona, lucialjus mm så de hinner gås igenom i god tid innan lucia. En låda med sakerna till julgranen, en låda med ditten eller datten eller tom vilket rum pyntet ska vara i. Ni förstår vart jag vill komma, dela upp julsakerna i olika kategorier, märk upp lådorna och det blir enkelt att hitta det man ska ta in så slipper man rota igenom alla julgranskulorna och prydnadstomtarna för att hitta adventsljusstaken. Även våra barn har sina egna uppmärkta jullådor, enkelt att ta in till dem när de ska pynta sina rum.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna Sun, December 02, 2012 08:07:26

Så gör vi också!

Posted by Falksonchristmas Thu, November 29, 2012 10:36:14

Kanonbra tips! Det är ungefär sähar vi själva gör för att slippa ta fram alla kartonger för att hitta någon speciell sak. Detta spara mycket tid.