Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Dagens juliga

Dagens juliga i decemberPosted by Marie Sun, December 16, 2012 20:13:44

Vilken härlig dag vi har haft! Julmusik hela dagen och sedan lite blandade förberedelser. Eller vad sägs om:

Jag har monterat pepparkakshuset, jag brukar använda choklad istället för smält socker så bränner man inte sig. I år fick jag snilleblixten att använda vit choklad, jag öste på ganska rejält. Upptäckte att ättiksspriten var slut så kristyren får jag ta en annan dag. Sedan har jag börjat med en liten jullåda, jag älskar att göra små arrangemang, lådan är inte klar ännu, jag behöver köpa fler nötter men där ligger äpplen, apelsin, pepparkakor mm. Julköttbullarna har jag gjort idag, de ligger i frysen nu. Slutligen har vi klätt båda granarna de glömde jag fotografera innan jag tömde kameran så det få ni se en annan dag. Kan avslöja att det blev en ny färg på kulorna, vi köpte dem på förra årets rea och fick börja med att sätta i hängen. På bottenvåningen har vi en stilren gran med bara två färger i och på ovanvåningen har vi en gran med alla färger och allt möjligt pynt i. Två kontraster.

Idag har varit en dag att njuta av, leva i nuet och ta in julens förberedelser med alla sinnen, det är denna tiden jag älskar. Jag väntar på handledning på min rapport till högskolan så jag har inte kunnat skriva något på min rapport i helgen, ganska skönt...

Förresten vad tyckte ni om dagens avsnitt av Greveholm? :)

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Min Vintersaga Sun, December 16, 2012 23:18:40

Dagens avsnitt gillade jag! Äntligen börjar det hända lite mer grejer :) Speciellt kul att återse Melitta och Astrid!

Posted by Helena Sun, December 16, 2012 21:55:43

Vilken fantastisk dag ni haft. Urmysigt. Spännande med choklad istället för bränt socker.

Posted by Helena Sun, December 16, 2012 21:55:40

Vilken fantastisk dag ni haft. Urmysigt. Spännande med choklad istället för bränt socker.