Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julafton

JulaftonPosted by Marie Tue, December 25, 2012 12:38:58
Vi hade en fin julafton trots vinterkräksjukan. Vi dukade upp ett litet julbord även om vi bara var tre som kunde äta av julmaten. Vi spelade julmusik, tittade på Kalle Anka och delade ut julklappar. Massor med ljuslyktor och alla mina vita hyacinter hade slagit ut. En mysig och fin julafton även om det kändes väldigt konstigt att fira helt själva. Idag myser vi och vilar upp oss, sedan ska alla förhoppningsvis vara smittfria så vi kan träffa släkten utan att smitta dem. Troligen gör vi lite julgott som vi missade igår till nyårsafton. Vi har semester på torsdag och fredag så vi kan dra ut på julmyset, det är ju bara en gång om året det är jul. Hoppas att ni andra också njuter av julefriden!

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Min Vintersaga Wed, December 26, 2012 13:19:14

Så mysigt ni verkar ha haft det! Och så bra att göra det bästa av situationen trots att nästan hela familjen är sjuk. Jag måste också säga att jag tycker era katter är så tuffa, som bröt av självaste julgranen! Det måste ju ha varit tråkigt, men lite kul är det att läsa, det kommer jag minnas! Superkatterna. :) Funkar fint med en grantopp också ;)

Posted by Ulla Tue, December 25, 2012 22:39:22

Vad underbart det ser ut, trots magsjuka! God förtsättning på julen!

Posted by Kamilla Tue, December 25, 2012 19:18:45

God fortsättning, och krya på er <3

Så mysigt ni ser ut att ha haft!

Posted by Kristina Tue, December 25, 2012 15:30:22

Så skönt att du ändå kan se på det positivt Marie och att ni kunde fira ihop trots sjukdomar. Hoppas nu att ni andra klarar er och att de andra piggnar till så ni kan fortsätta firandet. Kram Kristina

Posted by Johanna Tue, December 25, 2012 14:06:57

God fortsättning! Hoppas ni får vara friska resten av ledigheten!