Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Annandag Jul

MellandagarPosted by Marie Wed, December 26, 2012 11:21:06

Foto på mer av mitt utepynt från 2009.

Idag är det Annandag Jul, man får inte glömma bort att julen är mer än själva julafton!

Här fortsätter vi tyvärr som innan... vi skulle åkt till skåne idag men inatt startade en ny omgång med vinterkräksjukan, yngsta kräktes igen, sonen åkte på sin första omgång men har å andra sidan kräkt 11 gånger inatt/idag och har 39graders feber, även mannen börjar känns sig sjuk igen. Det blir ytterligare en dag hemma istället för julfirande med släkten. Barnen har sina julklappar att roa sig med och själv får jag tvätta och serva de sjuka, ska försöka se lite julfilmer mellan varven. Vilken jul, men vilken tur att här var kräkfritt julafton och juldagen åtminstone även om de drabbade var trötta och inte kunde äta. Själv har jag feber och huvudvärk och tonårsdottern är genomförkyld, det är vi två som klarat oss från vinterkräksjukan. Självklart finns det värre problem än vinterkräksjuka och feber så ta inte mitt inlägg för gnäll! Hoppas att ni andra inte mår som hemma hos oss!

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annas Jul Wed, December 26, 2012 15:31:37

Detsamma önskar jag dig och familjen och att ni snart slipper vinterkräksjuka, som inte är något vidare att ha vid jul. Sonen hade det första advent, vilket gjorde om planerna lite grann.

Posted by Min Vintersaga Wed, December 26, 2012 13:12:33

Vad tråkigt med kräksjukan såhär vid jul! Det låter jättejobbigt. Och det har du ju helt rätt i, julen fortsätter :) Själv ska jag försöka se polarexpressen ikväll när lugnet lagt sig igen.

Sv: tack så mycket Marie! Det är ju jättekul att höra att bloggen är uppskattad :) Jag vet inte hur jag gör nästa höst, det är ju egentligen omöjligt att veta reda nu, men jag måste skärpa mig och börja blogga senare på hösten isåfall. Och oavsett så ska jag fortsätta kommentera hos er andra julbloggar, jag händer absolut med i "gänget" ändå :D Önskar dig ett Gott Nytt År nu om vi inte hörs mer innan det :) Hoppas kräksjukan går över! Julkramar/ Lisa

Posted by svenskjul@blogspot.se Wed, December 26, 2012 12:51:37

Svar: Tack det samma!

Posted by Sockenvägens söta Wed, December 26, 2012 12:34:58

Så fina utomhusdekorationen du gjort <3

Men så tråkigt med vinterkräksjukan och förkylnignar, ng är det typiskt att ma nska drabbas till jul?!?! Här är bogge förkyld till tusen å jag har lite feber...

Lämnar många kramar och önskar er en kryare fortsättning!

Posted by Johanna Wed, December 26, 2012 11:45:12

Nej, nu räcker det väl med kräksjuka för er del! Ska det aldrig ge sig? Hoppas det här är sista omgången...