Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Mellandagar

MellandagarPosted by Marie Thu, December 27, 2012 21:54:18

Jag älskar lugnet i mellandagarna (ifall man har turen att vara ledig) inga tider att passa, huset är julpyntat och mysigt och man kan ta dagen som den kommer. Jag har kikat runt lite i inredningslbloggar idag och kikat på deras julpyntning, under december är det nästan bara julbloggarna jag hinner kika in till men i mellandagarna brukar jag försöka ta en liten bloggrunda till övriga.

Vi har så många hyacinter som blommar nu, de är så fina! Ser i bloggar att många börjar bli trötta på julen, det är inte jag! Jag njuter och skulle absolut inte vilja städa bort julen redan nu, innan jul är det så hektiskt med alla avslutningar mm det är nu jag har tid att njuta.

*peppar peppar* nu har det gått 1½ dygn sedan senaste kräkning så nu hoppas hoppas hoppas jag att alla är friska och att vi kan träffa släkten snart och fira en sen jul. Bättre sent än aldrig.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by emmasjulblogg.tumblr.se Fri, December 28, 2012 13:12:48

Håller med om att mellandagarna är riktigt sköna! :)