Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

GOTT NYTT ÅR 2013

Tävlingar och webgåvorPosted by Marie Sun, December 30, 2012 21:47:50

Nu är det dags även för mig att avsluta den här julbloggssäsongen. Jag vill tacka alla som har följt mig och lämnat fina kommentarer, jag hoppas att vi ses igen till hösten! Det återstår ett dygn av det här året, sedan börjar det nya. Visst är det högtidligt. Det gamla året kommer aldrig mer tillbaka och vi vet inte så mycket om vad det nya har att erbjuda. För vår del har det varit ett tufft år med mycket allvarliga sjukdomar, så nu hoppas vi på ett fint 2013.

Snälla håll en liten tumme för att ingen kräker inatt. Vi har nämligen fortfarande inte kunnat fira jul med släkten, bara vi själva i familjen. Det känns hur tråkigt som helst, när vi äntligen var fria från smitta fick barnen leka med kompisar i fredags och fick hem magsjukan igen. Dock en mildare variant än den vi hade under julen men vi fick ändå avboka det planerade senarelagda julfirandet vi skulle haft ikväll. Förutom i fredags har vi hållt oss isolerade sedan torsdagen innan jul, kräksjukan vill man aldrig ha och speciellt inte till jul och det finns skäl till varför vi inte får smitta vår närmaste släkt.

Ifall ni vill följa mig under resten av året bloggar jag ibland i min pysselblogg, ifall ni inte vill missa när jag uppdaterar här i julbloggen rekommenderar jag att ni följer mig på bloglovin.

Ha ett riktigt gott slut på 2012 och ett fantastiskt 2013, lev i nuet!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kamilla Tue, January 01, 2013 02:32:32

Gott nytt år!!

Det har varit så roligt att följa dig under juletiden! Men jag har varit dålig på att kommentera, så det får jag bli bättre på! :D

Synd med kräksjukan :( Jag håller tummar, tassar och tår för att ni får hålla er friska!

Posted by Ulla Mon, December 31, 2012 23:50:24

Gott Nytt År

Posted by Min Vintersaga Mon, December 31, 2012 00:02:43

Gott Nytt År!!! :) Hoppas du får ett trevligt nyår och ett härligt 2013! Det har varit jättekul att följa dig under hösten! Kramar/Lisa

Posted by kajsasjul.blogg.se Sun, December 30, 2012 22:04:18

Gott Nytt År till dig med! Ha det bra :)