Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Mina julklappar

ÖnskelistaPosted by Marie Sun, January 06, 2013 12:50:01

Om en stund ska vi fira jul med mannens syster och hennes familj, sedan har även vi firat jul med alla. Igår firade vi med min bror med sambo. Som jag har skrivit så många gånger förut i bloggen så är ju det viktigaste med julen att få träffas och denna julen har ju varit minst sagt konstig för oss med vinterkräksjukan i 11 dagar, men det finns värre sjukdomar och som tur är blir det jul i år igen!

Tänkte passa på att visa mina julklappar, jag har nog varit snäll 2012!

Igår fick jag den här mysiga tomten, min bror o sambo köpte den till mig innan katterna förstörde granen så de blev lite besvikna när de fick reda på att den vita granen är sönder men tomten passar jättebra här hemma iallafall. Han är så fin, känns sorligt att det snart är dags att packa undan sakerna, jag har ju precis fått den men jag har redan planer för honom nästa jul ;)

Nu lämnar jag min julbubbla, imorgon är det jobb och på fredag är det opponering på min rapport. Jag brukar inte vara ledig från jobbet ända till trettonhelgen men oj vag jag är glad och tacksam att jag har varit det i år, det har gjort att jag kunnat behålla julkänslan lite längre. Pluggat har jag ju gjort i allafall men hemifrån.

Önskar er alla ett underbart 2013 så "syns" vi i julbloggsvärlden till hösten igen.

Ps nu har vi kommit hem från svägerskan, Trettondagskväll, julen är firad med alla och slut på riktigt. Jag avslutar kvällen med att titta på Så ska de låta på SVTplay, avsnittet som sändes den 23/12, jag hade planerat att se det då men har glömt bort det tills nu. Har ni inte sett det så gör det! Peter Jöback, Sarah Dawn Finer, Malena Ernman och Kalle Moraeus. Det blev en fin avslutning istället för inledning på min jul, imorgon ringer väckarklockan tidigt!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kamilla Sun, January 06, 2013 14:22:50

Vad mycket fint du fick! :D

Tomten var ju helt underbar!!! ♥

Vi ses till hösten igen och lycka till med skolan.