Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Tomteland 2

TomtelandPosted by Marie Sun, August 04, 2013 22:56:46
Ikväll tänkte jag visa lite foton från Tomtens hus på Tomteland (som vi besökte på vår semester). Husen i parken var verkligen gedigna, ett av dem var Tomtens, i ett annat hus bodde trollen, i ett hus var det restaurang och butik. Husen var stora och juliga, gissa om jag trivdes ;)

Tomten sitter ibland framför öppna spisen i sin stol (han var även på andra ställen i parken) i hyllorna trängs paketen med böcker med namnen på alla snälla barn.

Tomtens köksbord och kök och den jättestora strumpan som hängde vid öppna spisen. Mysigt eller hur? Utanför Tomtens hus stod släden parkerad.

Jag har lite foton till som jag vill visa så det kommer ett par inlägg till så småningom, jag har velat åka till Tomtland länge och det är helt klart värt ett besök för barnfamiljer och julälskare. Jag önskar att vi hade bott närmare, jag kan tänka mig att det är ännu mysigare när det är snö, men det var som sagt jättetrevligt nu också och 65 mil är liiite långt för en weekendresa på vintern.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by mittvinterland.blo.gg Wed, August 07, 2013 13:14:40

sv: Tack så mycket!!

Posted by Erica AKA Tomtens Dotter Tue, August 06, 2013 20:30:25

Så härligt det ser ut.
Men än njuter vi sommaren, väl!