Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Rönnbär och ljusbrickor

Stämning och längtanPosted by Marie Sat, August 17, 2013 09:45:18
Ni som har följt mig tidigare säsonger minns kanske att jag gillar att pynta med säsongens naturmaterial och att jag bl a brukar ha ljusbrickor. I veckan tog jag med mig en liten kvist rönnbär in, den fick bli det första steget mot höst istället för sommarpynt.
När jag tänder ljusen ser jag förstås till att brickorna står kattsäkert så det inte händer några olyckor. Rönnbär, kottar, kvistar, kastanjer, nypon höstlöv mm tycker jag blir så stämningsfullt.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Victorias Jul Tue, August 20, 2013 15:03:05

Vad fint

Posted by Sockenvägens Söta Sun, August 18, 2013 19:00:33

Åhhh så mysigt! Ska plocka in rönnbär när jag kommer hem från riga och gör lite mysiga arrangemang! Å skönt att fler drar igång glöggandet i tid ;-D KRAM

Posted by julmust.blogg.se Sun, August 18, 2013 14:22:11

Det blev riktigt fint!

Posted by julinorr.blogspot.se Sat, August 17, 2013 23:24:06

Jätte fint. Jag måste också börja göra höstfint ute på gården. Just nu är ju naturen full av fina saker att pynta med. Rönnbär, kottar, pinnar, mossa...

Posted by lisasvinterland.blogspot.com Sat, August 17, 2013 13:30:26

Naturpynt är det finaste.. det är så äkta, är helt gratis och är helt tidlöst, funkar alltid :) bara synd att vår rönn inte har några bär, för det blir verkligen snyggt att pynta med just det! Men det finns ju mycket annat i naturen som funkar också, kottar ska jag plocka någon dag :)