Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Slå in julklappar

Julminnen & traditionerPosted by Marie Sat, September 07, 2013 18:20:06
Jag gillar att slå in julklappar men jag vill vara ute i god tid, är jag inte det känns det tyvärr mer stressigt än roligt. De flesta åren har Rickard och jag haft en uppesittarkväll då vi slagit in julklapparna tillsammans, ätit julgodis och lyssnat på julmusik. Det blir ju så mycket roligare ifall man gör mer av det än bara slår in dem. Förra året körde jag en annan variant, jag dukade upp ett inslagningsbord med papper, kartonger, etiketter, band mm som fick stå framme i ett rum där det inte var i vägen. Barnen kunde då själva gå och slå in sina julklappar efter hand och även jag slog in efterhand, oftast när jag hade en paus i studierna. Båda sätten är mysiga.

Det börjar bli dags att spara på små kartonger istället för att lägga alla i återvinningen.
Har ni köpt årets första julklapp ännu? Det har vi, det blev en sak på semestern som fanns just där så det gällde att passa på ;)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Victorias Jul Sun, September 08, 2013 21:07:58

Jag är i princip klar med mina julklappar redan. Tycker inte heller om att stressa och slå in alla på en gång utan slår in lite eftersom. kartonger sparar jag hela året

Posted by Kamilla Sun, September 08, 2013 19:19:35

Jag har faktiskt köpt min första julklapp, till dottern. Vad fiffigt att ha ett bord med allt uppdukat! Supermysigt!
Jag är så glömsk, så jag MÅSTE slå in dem nästan direkt och sätta fast en etikett för annars minns jag ju inte vem jag köpt till! *virrpanna nr 1*
Kram!

http://sotjul.blogspot.se/