Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Höstfint i köket

Stämning och längtanPosted by Marie Fri, September 13, 2013 12:13:23
Nu har jag höstpiffat lite i köket, de turkosa sommarfärgerna byttes ut mot lila, cerise, orange i kombination med vitt och fattigmanssilver och massor med ljus.
Jag tycker att pumpor hör hela hösten till och inte bara halloween, så länge de inte har utskurna ansikten vill säga. Det har kanske egentligen inte så mycket med julen att göra men nästa gång jag byter gardiner är det till julgardiner och då kommer förstås tankarna på julen, det hör med andra ord till julväntan att göra höstfint. Så det så! ;) Igår tittade jag på film med yngsta dottern, hon valde Madicken och där är det ju även lite jul med, mysigt. Junibacken (Madickens hus) är ju dessutom så fint och perfekt för julfirande!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lisas Vinterland Fri, September 13, 2013 18:09:06

Jättefin stil :) ja, pumpor är otroligt fint och ger en obeskrivlig stämning, önskar att det gick att få tag på mer av här uppe denna tid.. pumpan är för mig en stark symbol för hela hösten och den hör ju samman med alla vackert färgade löv nu! Underbara höst.

Posted by Denise - Min Glittriga Jul Fri, September 13, 2013 16:27:10

Håller med dig när det gäller pumpor, jätte fint att dekorera med redan nu! :)