Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Första frosten

VäderPosted by Marie Fri, September 27, 2013 18:58:41

Inatt kom första frosten här hemma, men själv fick jag istället uppleva frosten i Skåne och där var det inte ens den första frostnatten. Jag skulle till högskolan så jag hann inte ut och fotografera men tog en snabb bild ut på pappas gräsmatta. Även om jag inte hann ut och uppleva frosten så känns det mysigt att den har kommit. Snart är det bara två månader kvar till advent, åh vad jag längtar i år! Jag har förresten köpt lite småsaker till barnens kalendrar. Det blir färre paket i år, sedan fyller jag ut med godisbitar. Jag har köpt smink och tuggummin till de stora barnen och lite legopåsar till yngsta dottern. Köpte även små målarblock i Ullared i somras.

Jag gjorde en tillbakablick på senaste årens första nattfrost och kan konstatera att den kom tidigare i år. Såhär har det set ut innan:

2012: 10 oktober
2011: 13 oktober
2010: 11 oktober

Det ser kanske inte så mycket ut men bilrutorna fick minsann skrapas!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna (Johannas julblogg) Sun, September 29, 2013 10:57:04

Det är mysigt med frost!

Posted by Johanna (Johannas julblogg) Sun, September 29, 2013 10:56:47

Det är mysigt med frost!

Posted by Lisas Vinterland Sat, September 28, 2013 11:57:29

väldigt mysigt :) önskar att den kom hit också.. men det är rätt milt nu, +10 och mulet så det lär dröja. Till veckan kanske det blir kallt igen.

Posted by AnnasJul Fri, September 27, 2013 21:00:25

Javisst är det härligt med lite kyla och att det närmar sig! Kul att ha dokumenterat när frosten kommit varje år! Påminner mig om min farmor som alltid skrev ner allt som hände i en femårsbok.