Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Frost och höstfoton

NaturfotonPosted by Marie Sat, October 05, 2013 13:12:40
Vi har haft många frostnätter nu, en veckas frostnätter följt av härliga varma soliga höstdagar. Men de senaste nätterna har det varit plusgrader som följts av kalla blåsiga, regniga och ruggiga dagar. Jag skulle vilja sammanfatta det med hösten från sin bästa och sin sämsta sida vädermässigt. Varje år så tänker barnen och jag att skulle nederbörden komma när det är minusgrader istället för plusgrader skulle vi fått snö istället för regn. Jag har fotograferat lite frost och natur hemifrån som jag inte hunnit visa i veckan.
Vi bor intill en liten skogssjö där vi badar på sommaren och ifall det är en riktigt kall vinter åker vi skridskor där, jag är nojjig med skridsko på öppna vatten så det måste verkligen ha varit kallt länge och provborrat ifall vi ska åka där, annars åker på vi på konstisbanan.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna (Johannas julblogg) Sat, October 05, 2013 19:53:49

Ni verkar bo så vackert!

Posted by Kirsi julinorr.blogspot.se Sat, October 05, 2013 17:36:58

Vilka härliga höstbilder. Naturen är så förändrelig på hösten. Så vackert.

Posted by Emmas Jul Sat, October 05, 2013 15:40:12

Vad fina bilder :)

Posted by Lisas Vinterland Sat, October 05, 2013 14:31:46

Så fint. Nu har ni kallare väder än oss :) Här är det runt 7+ varje natt fortfarande! Vi har bara haft en frostnatt hittills. Det ryktas om ännu varmare väder nästa vecka, vi får se vart detta slutar.. sommaren kommer tillbaka!