Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Njuta av stunden

Julfilmer och kalendrarPosted by Marie Sun, October 13, 2013 21:36:32
Jag sitter här med tända ljus och vet ni vad jag har gjort ikväll, jag har tittat på första delen i en julkalender. Det blev Sunes jul. Dock inte på tv´n tillsammans med barnen utan helt själv när de små hade gått och lagt sig och med datorn i knät i vardagsrummet nere (vi har två vardagsrum, tv där uppe men här nere är tv fritt). Förra året tittade jag på ett avsnitt om dagen av Trolltider och blev klar en bit in i december, i år är jag lite tidigare men vadå. Varför inte unna mig när jag känner för det. Vem vet om jag hinner senare i höst. Jag har annars pluggat hela dagen och då är 10 minuters kalender med tända ljus lagom för att låta hjärnan gå ner i varv och jag får känna lite julmys trots studierna. Det var längesedan jag såg Sunes jul så det ska bli kul, det är en kalender med både jul och humor. Har du sett den? Det får bli dagens tips från mig, unna dig 10 minuters kalendertid när du känner för det ;)


  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by julstralandejul.blogspot.com Wed, October 16, 2013 15:00:12

Åhhh Sunes Jul! Den näst bästa julkalendern genom tiderna för mig (efter Ture Sventon). Kan ju inte bli annat än bra. Jag plöjde själv nyligen igenom en julkalender, Tjuvarnas Jul som jag faktiskt inte hade sett innan. Det är egentligen aldrig för tidigt att se på en julkalender. ;)

Posted by Em - Underbara jul Tue, October 15, 2013 07:05:22

Jaa, Sunes jul är enligt mig den bästa kalendern. Exakt så där snöpligt och klantigt som julförberedelser ofta är i verkliga livet.

Posted by Em - Underbara jul Tue, October 15, 2013 07:05:19

Jaa, Sunes jul är enligt mig den bästa kalendern. Exakt så där snöpligt och klantigt som julförberedelser ofta är i verkliga livet.

Posted by lisasvinterland.blo.gg Mon, October 14, 2013 16:46:45

Härligt! Jag var på snudden att se Greveholm. Men nja, det passade inte riktigt in. Jag vill ha pepparkakor och julmust till greveholm! Men att se någon annan kalender skulle sitta fint för man hinner aldrig igenom allt i december ändå.

Posted by Josefine Mon, October 14, 2013 08:59:06

Sunes jul, är enligt mitt tycke den genom tiderna bästa kalendern :)

Posted by Axelina Mon, October 14, 2013 06:30:42

Åh vad underbart! Det är precis sånt där man ska unna sig, Sunes Jul är fantastiskt bra också :)

Posted by mittvinterland.blo.gg Mon, October 14, 2013 01:34:57

Sunes Jul är underbar, så härlig!