Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Advent om en timme

AdventPosted by Marie Sat, November 30, 2013 23:15:11
Både advent och första december imorgon, kan det bli mysigare?!
Jag har kikat runt i era julbloggar och sett era fina adventshem, och vad många som redan har julpyntat också! Det ser hur mysigt ut som helst! Har inte hunnit kommentera ikväll.
Här har vi inte kommit så långt ännu, vi håller som sagt på med renovering/byte av rum så dagen har ägnats åt det men nu ikväll har vi fått upp adventsljusstakar i alla rummen. Gardinerna tar jag imorgon, i köket bytte jag ju förra helgen men jag ska åtminstone byta i barnens rum också, kanske även i vardagsrummet. Men en julduk på köksbordet och barnens paketkalendrar, chokladkalendrar och legokalender är framlagda. Barnen har fått Greveholm 2 på DVD och även jag tittade på några avsnitt, en välbehövlig paus som gav både vila och julstämning.
I år fick kalenderpaketen ligga i korgar.
Även när vi inte renoverar brukar vi vänta med julpyntet till andra/tredje advent, det brukar bli lite i taget efterhand som vi hinner och det är ganska mysigt det också, pynta lite här och lite där även om jag just nu känner mig jättesugen på ett helt julpyntat hem NU! ;)

Nu ska jag röra ihop marknadsnougat, inte till oss själva utan som ska säljas på julskyltningen imorgon till en av barnens föreningar. Marknadsnougaten brukar vara uppskattat och lättsålt så jag kör på samma som förra året. Recept hittar du här.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.