Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

GOD JUL

JulaftonPosted by Marie Tue, December 24, 2013 00:02:03
Nu blev det julafton för två minuter sedan, denna magiska dag. Vad vi har längtat! Vi har haft en härlig uppesittarkväll då vi förutom äppelmos lagat potatisgratäng och Jansson. Bakat och provsmakat klenäter, struvor och munkar. Godistillverkning av polkabräck, chokladtryffel, rocky road, mozartkulor och chokladtoppar på kokoschips. Alla recepten finns längre bak i bloggen men jag tror inte att det är någon som letar recept i natt ;) Nu ska jag vänta in julen en liten stund till tillsammans med min familj. Vi har eldat i vår eldtunna ikväll och grillat viltkorv över glöden och vi har ställt ut gröt till tomten. Eller, de yngsta barnen tror att det var gröt med kanel på men i ärlighetens namn så var gröten frusen så det är jasminris med kanel på. Stackars tomten, blir jag utan julklappar imorgon så vet jag varför. Eller nej, faktiskt så är det så att mannen fick sms idag, han hade beställt en julklapp till mig som skulle levereras idag men julklappen var med i lastbilen med postpaket som vält idag så jag får min julklapp senare. Jag hoppas att det inte var några personskador i olyckan.


Nu återstår det för mig att önska er allihopa en riktigt riktigt GOD JUL! Tack för underbart "sällskap" under hösten. Nu ska jag fira julen med min familj men först kommer en liten sneakpeak på årets juldukning:


(ja, jag har slätat till duken efter fotograferingen)


Jag kommer att göra några inlägg till fram till nyår, t ex fullfölja utmaningen. Men sedan tar jag semester från julbloggen fram till nästa höst. Men vill ni läsa så finns jag i min pysselblogg.


  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by http://julefreak.blogg.no Tue, December 24, 2013 15:29:01

Riktig god jul til deg og dine! Har kikket innom deg stadig vekk, og vi blogges vel neste jul? Hilsen Mari/Julefreak

Posted by Lisas Vinterland Tue, December 24, 2013 12:27:41

åh så fint! GOD JUL Marie, till dig och hela din familj! :)

Posted by mittvinterland.blo.gg Tue, December 24, 2013 12:13:06

God jul! :)

Posted by annasjul Tue, December 24, 2013 06:17:38

Önskar dig och familjen en riktigt God Jul med! Hoppas ni kan ta igen allt dubbelt upp som ni missade förra året! Kram

Posted by julstralandejul.blogspot.com Tue, December 24, 2013 02:25:55

Åh, så fint du har dukat! Granen är också jättefin. Hoppas ni får en trevlig julafton! God jul! :)