Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Hej mitt vinterland!

VäderPosted by Marie Sat, January 18, 2014 12:04:05

Tänk att vi fick snö till slut även här nere i de sydligaste delarna! När jag tänker på snö så tänker jag på stora fluffiga vita flingor som kommer vackert singlande och täcker mark och träd. Inte sylvassa små piggar som kommer sidledes vilket oftast är (snö)fallet här hos oss. Igår kom snön och idag ligger den så fint, helt underbart att titta ut!

Barnens lilla snögubbe

Jag vet att jag egentligen avslutat julbloggssäsongen men årets första snö måste jag dokumentera ;)

Svar till kommentar: Självklart kan man fortsätta att blogga efter jul men under åren har det visat sig att läsarna till min julblogg verkar vilja ha en renodlad julblogg som uppdateras september-nyår för varje gång jag uppdaterar i januari-juli så tappar jag några följare på bloglovin oavsett om jag skriver om något som är juligt eller något annat, ett tag skrev jag t ex om alla årets högtider. Därför bloggar jag i min andra blogg resten av året: http://scrappa.gladers.net

Vi tog bort julsakerna förra helgen, julgranen var fortfarande grön och fin eftersom det var en kungsgran. Jag tycker alltid det är så vemodigt när julen är slut och nu när snön kom så vill jag förflytta mig tillbaka i tiden en månad, för visst ger snön den där extra stämningen som vi saknade i december. Jag har lyssnat på "Hej mitt vinterland idag" och sedan fick spotifylistan rulla på ytterligare några julsånger.  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie Sun, January 19, 2014 11:02:09

Sv till julig kulturtant: Självklart kan man fortsätta att blogga efter jul men under åren har det visat sig att läsarna till min julblogg verkar vilja ha en renodlad julblogg som uppdateras september-nyår för varje gång jag uppdaterar i januari-juli så tappar jag några följare på bloglovin oavsett om jag skriver om något som är juligt eller något annat, ett tag skrev jag t ex om alla årets högtider. Därför bloggar jag i min andra blogg resten av året: http://scrappa.gladers.net

Posted by Kirsi julinorr.blogspot.se Sun, January 19, 2014 10:58:07

Vi har riktigt kallt här uppe hos oss -29 grader visar termometern. Solen lyser från blå himmel. Gnistrande vacker vinterdag. Härligt att ni också fått snö.

Posted by Julig kulturtant som cramas Sat, January 18, 2014 23:41:58

Men kan man inte fortsätta blogga även om det inte är jul?