Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Bara ett litet inlägg

JulköpPosted by Marie Tue, April 22, 2014 20:05:34

Hoppas att ni alla har haft en fin påskhelg i vårvärmen. Här har flertalet träd slagit ut och fruktträden börjar blomma, det är ljuvligt! Lika efterlängtad som snön är på vintern är det för mig när bokskogen slår ut på våren ;)

Foto på vårt körsbärsträd nu ikväll.

Jag fick en jultidning av min pappas granne nu i påsk, tyvärr var det inte för att jag älskar julen utan för ett reportage i tidningen om en barndomskompis. Ett sorgligt reportage om när hon dog efter att hon födde sina tvillingar i somras.

Det jag dock tänker berätta om här är det juliga i tidningen och jag blev positivt överraskad. Köper jag jultidningar så är det i första hand julmagasin och de är ju ganska dyra. Den här tidningen har kostat 25kr och den är väl värd sitt pris, allas julnummer:

Veckotidningar av den här typen är kanske annars något man förknippar med sin mormor men den här tidningen gav julstämning i vårsolen och jag hittade recept som jag tänker prova till hösten.

Fina julbilder!

Fortsätt att njuta av våren så ses vi igen till hösten!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.