Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julkortsinspiration

JulkortPosted by Marie Mon, June 02, 2014 09:48:07

Som ni kanske minns så brukar jag göra mina egna julkort och inuti dem sätter jag ett foto på barnen till dem som uppskattar det. Vanligtvis brukar jag börja med mina julkort i augusti eftersom det är då min stora längtan efter julen brukar komma och det känns roligt att skapa lite julstämning medan jag börjar så smått med mina julkort. I scrapvärlden finns det dock många julkortsutmaingar som pågår under hela året och i år har jag hakat på en sådan utmaning. Det känns faktiskt ok för mig att tänka lite på julen hela året (som om jag inte brukar göra det annars). Jag tänkte att ni kan få se julkorten som jag hittills har gjort men sedan återgår jag till min julbloggspaus, troligen fram tills augusti/september. När jag kikar igenom mina kort ser jag att jag inte har gjort något traditionellt i min vanliga stil men det blir ju så när jag följer utmaningar där det finns vissa kriterier som ska uppfyllas. Jag tror att höstens julkort kommer att ha mer traditionella färger och tomtar ;)
  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Christmascarol Fri, July 04, 2014 11:34:56

Åh, korten är helt ljuvliga!!! Funderar också redan på årets julkort, dock vill jag ha ett med båda barnen på så fotografering får vänta tills bebis anlänt ;)

Posted by Christmascarol Fri, July 04, 2014 11:34:43

Åh, korten är helt ljuvliga!!! Funderar också redan på årets julkort, dock vill jag ha ett med båda barnen på så fotografering får vänta tills bebis anlänt ;)

Posted by Kirsi julinorr.blogspot.se Mon, June 09, 2014 07:25:19

Så fina kort. Jag är också sugen på att börja med julkort. Nu när sonens student är avklarad kör jag nog igång ;)
Trevlig sommar till dig och din familj.
Kram

Posted by Mari/Julefreak Tue, June 03, 2014 08:16:48

Så fint at det ikke bare er jeg som tenker litt på jula hele året... Vi bygger hus, og jeg må innrømme at jeg tenker ganske mye på hvordan jeg skal pynte og kose meg i det nye huset til jul. Følger deg på Bloglovin, og ble glad da du hadde et innlegg nå, selv om det er sommer... Vi høres igjen til høsten! Hilsen http://julefreak.blogg.no