Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julpysslat

JulpysselPosted by Marie Sat, September 13, 2014 18:26:09
Idag har våra yngsta döttrar börjat julpyssla, tanken är att det ska bli adventskalendrar. Vi har köpt varsitt sådant här set till dem. Idag har de monterat ihop husen och de planerar hur de ska dekorera dem. 11-åringen fixade bygget själv medan 8-åringen fick hjälp med själva huset men själv vek alla lådorna. De ska själva få fixa sina kalendrar som de vill ha dem och pysselmamman ska försöka vara tyst och hålla fingrarna borta :)


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kirsi julinorr.blogspot.se Sun, September 21, 2014 19:43:09

Det är så roligt nu när mina flickor har blivit äldre och vill vara med och pyssla. Mina killar älskade att pyssla när de var yngre...

Posted by Annie Fri, September 19, 2014 22:30:06

Vad OTROLIGT fina de där pärldekorationerna var! Vad härligt att ha de juldekoration att ta fram varje jul och ha som påminnelse om älskade människor:) Har du juldekorationer som din mamma har gjort också, eller som påminner om henne?
http://varanlillajulvra.blogspot.se/