Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Hösten bäddar för mys

Stämning och längtanPosted by Marie Sun, September 21, 2014 20:45:38
Det har ju varit en helt fantastisk och lång sommar, såpass att man nästan kände sig lite överraskad idag när naturen bjöd på tunga regnmoln och kyligare temperatur. Min kompis i Kiruna skickade den här dagsfärska bilden men hon trodde att snön skulle bli kortvarig.

Idag när jag var på Maxi såg jag att de hade fått in pepparkakssandwich, jag köpte en men den ligger fortfarande i frysen här hemma och väntar på rätta tillfället att ätas upp:) Det är sådana småsaker som får tankarna att allt oftare börja vandra mot julen och doften av clementiner, frasandet av den första frosten, stickade koftor och ångande glögg. Halva glädjen är ju att få längta och vänta på att julen smyger in så sakta.

Jag är senare än vanligt med att känna julsuget vilket säkert märks i bloggen och även att jag kommenterar mindre än vanligt. Det känns bättre att skriva när jag har inspiration än att skriva bara för att uppdatera.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna (Johannas julblogg) Mon, September 22, 2014 20:48:46

Jag har inte heller fått nåt riktigt julsug än. Ska ta och titta på en julfilm, kanske får julsuget att dyka upp!

Posted by Lisas Vinterland Mon, September 22, 2014 09:58:29

Så mysigt med snö där uppe!:) Vi verkar ha olika väder runt om i landet just nu, frost, snö, skyfall, åska.... Min jullängtan ökade när vi inatt haft första frosten, det ska ofta till något sådant för att man ska börja känna lite stämning :)