Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Höstlov

JulköpPosted by Marie Thu, October 30, 2014 14:41:13
Nu har även jag höstlov, åh så härligt! På förmiddagen tog jag en promenad i det soliga men kalla vädret. Min tanke var att jag skulle sortera i barnens garderober idag men mitt finger tillåter inte den aktiviteten så istället passar jag på att läsa ikapp alla julbloggar. Jag har det med andra ord väldigt mysigt och försöker att koppla av istället för att stressa upp mig över allt jag hade behövt fixa.

Jag har även köpt på mig några jultidningar, jag försöker verkligen hålla igen på dem eftersom jag har så många redan och valet föll på de här tidningarna:


Jag brukar även gilla inredningsmagasinens julnummer men mycket sådan inspiration finns på nätet så valet för på de här tidningarna. Nu gäller det bara att hålla mig från att köpa fler, känner jag mig själv så lär det bli svårt.

Som jag skrivit så har jag längtat mindre efter julen än vad jag brukar göra och nu när jullängtan har dykt upp slår det mig att jag har inte börjat med julklappar eller ens adventspaket till barnen ännu. Det börjar bli hög tid att sätta igång på riktigt med allt det roliga. Stressad? Nejdå, bara väldigt förväntansfull!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by julhostess.blogg.se Wed, November 05, 2014 10:42:09

Vilka härliga kort du gjort i inlägget ovan! Du är verkligen jätteduktig :)
Vad härligt att se att jultidningarna börjat dyka upp. Jag är också lite sent ute med juligheterna (för att vara jag), så jag har inte köpt någon än. Kul med inspiration!
Eftersom du skriver att du har höstlov blir jag nyfiken på vad du jobbar med? Eller pluggar du kanske? :) Kram

Posted by Lina Thu, October 30, 2014 19:16:05

SV: Eller hur? Dags att sätta igång med inhandlandet av julklappar!