Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Hej i sommarkylan!

JulkortPosted by Marie Sun, August 02, 2015 20:51:20
Åh, så mysigt det är när det börjar dyka upp lite inlägg i julbloggarna. IRL vågar jag inte säga något om julen ännu så det är så trevligt att i bloggvärlden känna att jag inte är den enda julnörden som börjar tänka på julen innan semestern är slut. Jag längtar efter att julbloggssäsongen drar igång! Detta blir min 16:e julsäsong på nätet, jag har kanske inte så mycket nytt att dela med mig av men det känns som en tradition att dela julglädjen med likasinnade nätvänner. Ska det här bli året då jag lyckas hejda mig från att baka 30 sorters julkakor/julgodis eller kommer jag att gå all in som vanligt? Kommer katterna att välta julgranen eller nöjer de sig med att dagligen dra ner alla kulorna? Det lär jag få veta så småningom men först ska jag njuta av hösten och att få tänka på julen, tända doftljus och baka pepparkaksdoftande äppelpajer.
Detta är ett foto (som jag har scrappat) från förra årets julmarknad på Huseby. Blir det någon julmarknad för mig i år eller kanske någon julkonsert? Det som är säkert är att julafton kommer den 24:e December med all sin glädje och gemenskap.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Michelle Sun, August 09, 2015 14:47:40

Känner samma, vågar inte prata för högt om julen med folk i min närhet men därför är ju julbloggen toppen - där kan jag skriva av mig hehe! :)

sv: tack!!

Blogg: http://mischakarosjulsaga.blogspot.se/

Posted by Prett0morsan Tue, August 04, 2015 08:44:01

Jag har haft nedräkning hela sommaren, till mina vänners förtret! ;) Den årliga julkonserten är också planerad....

www.prettomorsan.se


Posted by Annie Mon, August 03, 2015 09:28:05

Ja, visst är det härligt att vara i den här världen där jul året om är det normala, hihi:) Jag är jätteglad att du kör på som vanligt igen, om igen; jag tycker du skriver så fint och din blogg är en fröjd att läsa:)

Posted by Johanna (Johannas Julblogg) Sun, August 02, 2015 22:19:00

SV: Det har du rätt i jag stör mig ju aldrig på nån annans upprepningar, utan tror bara att andra stör sig på mina =)