Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Scrappade tändsticksaskar

JulpysselPosted by Marie Tue, August 18, 2015 21:21:10
Att börja julpyssla är nog aldrig för tidigt, det är så lätt hänt att man tänker att man ska göra julkort, julklappar mm men att det är för tidigt att börja i augusti eller september och sedan är det helt plötsligt advent och man hinner inte. Så blev det nästan för mig förra året, jag hade planer på att dekorera tändsticksaskar och trodde inte att jag skulle hinna men så fick jag plötsligt både tid och inspiration dagen före julafton och satte mig därför i min scrapvrå och dekorerade lite askar att ge bort under juldagarna. Så här såg de ut:Jag brukar använda dubbelhäftande tejp från Biltema att fästa pappret med, håller bra. Scrappapperna är från Maja Design, jag har dekorerat med blommor, halvpärlor och glitter. Det kan tyckas tokigt att sätta sig och pyssla dagen före julafton men det var riktigt mysigt eftersom jag var klar så långt jag hade planerat med allting annat.

Brukar du julpyssla? Har du någon gång gjort något helt oplanerat precis innan jul mitt i alla förberedelserna? Två år när vår äldsta dotter var liten åkte vi till badhuset någon dag innan jul, det var också ett oplanerat avbrott från de traditionella förberedelserna med julmat och annat. Det roliga var att vi fick med oss både min mamma och svärmor så det blev ett riktigt julbad ;) Första året var dottern bara 4 månader, vi gick på babysim med henne men bodde då 100 mil från våra föräldrar de hade därför aldrig sett henne babysimma så vi passade på när vi var hemma till jul.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Michelle Thu, August 20, 2015 20:13:56

Svar: Tack snälla! :)

http://mischakarosjulsaga.blogspot.se/

Posted by Annie Wed, August 19, 2015 11:07:54

Jag julpysslar ju som du vet en hel del:) Förra året började jag riktigt tidigt - precis som i år - och det var perfekt för då hann jag ju med mycket mer av det jag ville göra:) Jag kom ihåg att jag tog tid för mig själv - i värsta julstressen - förra året då jag bara tittade på julfilmer någon dag och det var SÅÅÅ skönt och välbehövligt!
Jag hoppas att jag kan dekorera lite tändsticksaskar också i år till julklappar:)

Posted by Johanna Wed, August 19, 2015 06:08:38

mysigt med julbad! Det skulle jag kunna tänka mig, men frågan är om det hinns med.