Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julsånger att tjuvstarta med

JulmusikPosted by Marie Wed, September 02, 2015 19:15:01
Har ni några julsånger som ni tycker känns okej att lyssna på ibland när det fortfarande är långt kvar till jul? Jag har några som jag gärna lyssnar på under hösten, de är: (titlarna är länkade till Youtube, går inte att lägga in direkt på bloggen på mitt webhotell)

Koppången, den är sådär härlig att lyssna på så man nästan ryser av välbehag. Speciellt när man lyssnar på den instrumentalt. Passar perfekt till tända ljus på höstkvällarna.

Something about Christmas Time, texten att vänta hela året på att julen ska komma känns alltid aktuellt när man är en jultoka och för mig känns den inte enbart som julsång utan helt ok att lyssna på nu.

Välkommen hem, en fin låt skriven i förmån till de hemlösa, alla intäkter går till välgörenhet


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lina Thu, September 03, 2015 07:39:41

Jag tillåter mig lyssnar på Ronan Keatings album Winter songs - visst är några riktiga jullåtar (t.ex. silent night), men tycker den skivan är så stämningsfull så blir lycklig i hela själen av att lyssna på den!

SV: Att du gillar kanelknäcke tycker jag är ett utmärkt bevis på vilken bra smak du har!