Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Jullängtan

Stämning och längtanPosted by Marie Thu, September 10, 2015 19:25:22
Jag måste erkänna en sak, sedan någon vecka tillbaka längtar jag jättemycket efter julen och har redan den där mysiga julfeelingen inombords. Vissa år har den inte dykt upp förrän dagarna innan jul och jag hoppas att min julfeeling vill hålla i sig hela hösten. Jag önskar nästan att vi vore två månader framåt i tiden så väntan inte var så lång. Men jag vill inte ha december ännu för lite till vill jag längta. Låter jag helsnurrig? När jag vaknar på morgonen förväntar jag mig nästan att adventsljusstaken ska stå i sovrumsfönstret och lysa men det gör den ju inte. Jag längtar efter julmusik, clementiner, dofterna, ja allt! Igår hade jag tänkt att ha min glöggpremiär men efter att jag tränat kände jag inte riktigt för varm dryck men ikväll värmde jag en liten mugg glögg. Jag vet inte vilket som var bäst, doften eller smaken. Åh, de både luktade och smakade jul! Det är nästan, bara nästan så jag vill ställa den tomma muggen på mitt nattduksbord bara för att jag ska få en aning av doften imorgon när jag vaknar;) Jag vill äta tomteskum och klä mig i julkläder, jag vill mysa framför julfilmer och jag vill promenera på knarrande snö. Men ännu så länge nöjer jag mig med glöggen och det är verkligen inte så bara!
Längtar!

Ps tack för alla fina kommentarer om mitt jullandskap, blir så glad <3


  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Michelle Sat, September 12, 2015 09:36:01

Åh, längtar också enormt till december :)

http://mischakarosjulsaga.blogspot.se/

Posted by Anette - En fin jul Fri, September 11, 2015 07:35:06

Visst är det härligt att längta och ha något att se fram emot, på något sätt kan det ibland vara det allra bästa. Själv ser jag mest fram emot advent, jag tycker att det är det allra bästa med julen .
Ha en riktigt trevlig helg!

Posted by Annie Thu, September 10, 2015 22:47:29

Du får baka något juligt också till din kopp glögg:)) Jag har också jullängtan, men jag är ganska nöjd att bara ha längtan än; jag har såå mycket mysigt jag vill hinna göra innan jul så det är helt ok att julen dröjer lite:))

Posted by lisasvinterland.blogspot.com Thu, September 10, 2015 21:22:57

Men så kul att ha den känslan! Plötsligt händer det :) Själv är jag tyvärr ljusår därifrån men det är helt okej, lite närmare tror jag känslan dyker upp som den brukar göra!