Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Juldukning

JulplaneringPosted by Marie Sat, September 12, 2015 17:25:38
Jag har börjat fundera lite på årets juldukning, t.ex. på om jag ska plocka lite kottar. Jag har inte tänkt att köpa några nya dekorationer till dukningen utan använda det jag har plus naturmaterial. Här kommer foto på min dukning för två år sedan, enkel men i min stil. De röda ljuslyktorna kommer jag att använda i år också, de är så fina och påminner lite om julgranskulor. Men kanske använder jag riktiga kottar istället för silverkottarna. Kanske något halmpynt kan vara fint till, lite sådär gammeldags. Vi har inte bestämt ännu ifall julafton blir hemma hos oss som vanligt men jag hoppas på det och i annat fall så lär vi ju ha julgäster någon dag iallafall.


(ja, jag slätade till duken efter fotograferingen)


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna Sat, September 12, 2015 22:34:27

det enkla är ofta det snyggaste!

Posted by Annie Sat, September 12, 2015 20:04:05

Jättefin dukning! Tyvärr är det aldrig aktuellt med speciell dukning här eftersom det är så trångt och alla kan inte sitta runt bordet...jag får satsa på allmän juldekoration i våran lilla vrå istället:)

Posted by Emma, Jul i fjällen Sat, September 12, 2015 18:51:43

Granris o kottar är ju så snyggt! Det tillsammans med de snygga röda lyktorna hade jag kört på! :)