Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Höstfint

Höstens högtider och pysselPosted by Marie Wed, September 30, 2015 16:37:13
Igår gjorde jag lite höstfint på farstubron, yngsta dottern undrade ifall man verkligen kunde ställa fram pumpor när det inte är Halloween ännu. Jodå, det tycker jag. När de inte är utskurna med ansikte är det för mig en höstprydnad ;)
När jag kom hem efter min träning lyste det så fint i mörkret, en liten försmak av den mörka årstiden som väntar oss.
Det märks att det var kallt ute, stearinet har inte smält ner längs kanterna och jag tror att temperaturen var väldigt nära nollan inatt men ingen frost på bilen ännu.
Jag har även gjort i ordning lite ljusbrickor i vardagsrummet nere, denna står på soffbordet i min läshörna.

Ena änden av bordet har en tidningsförvaring med glaslucka över, titta i hörnet vilken tidning som ligger överst... avslöjad ;)

Brukar du höstpynta något, både inne och ute?  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lisas Vinterland Thu, October 01, 2015 11:44:21

åh så jättejätte fint! Stämning! :) Älskar pumpor, odlade ju själv förra sommaren men dom höll inne i rumsvärmen ändå fram till juni så jag blev lite less dom, därför odlade jag inga i år :) Däremot ska jag nog köpa någon fin prydnadspumpa och kanske en mindre orange, det är ju så mycket höst över dom, ingen höst utan dom inte!

Posted by http://svenskjul.blogspot.se Wed, September 30, 2015 18:02:12

Åh mysigt det ser ut :-)

Posted by Anette - En fin jul Wed, September 30, 2015 17:59:38

Vad fint du har gjort! Ärligt talat är jag lite dålig på just höstpynt, jag tänker alltid att jag ska men på något sätt brukar jag vara lite nöjd en stund när sommaren är bortstädad och det blir som en paus. Det blir mer när det börjar bli vinter och närma sig advent som jag kommer igång igen. Snar kommer väl ljuslyktorna vid entrén fram i varje fall :)