Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

En liten början till julplanering

JulsnackPosted by Marie Thu, October 08, 2015 20:38:19
I helgen gick jag igenom min julkortslista för att veta hur många julkort jag behöver göra, det kändes som att julen liksom kom lite närmare, att årets jul blev lite mer verklig. Jag började även på min julklappslista, jag är ju som sagt dålig på att veta vad jag själv önskar mig. Det är ju roligare att planera julklappar till andra och nu finns det en start på vad vi (läs jag) har köpt hittills. Jag köpte ju en del i Ullared till våra yngsta döttrar, till tonårsdottern har jag köpt vid andra tillfällen. Dock ska hon inte få så mycket julklappar i år då körkortet blir hennes "julklapp". Sonen önskar sig pengar. På kvällen fortsatte jag mitt julande med att göra ett julkort och då kändes det självklart att sätta på julmusik, en lagom julig skiva, dvs inte för julig men ändå så att man suckar lite av jullängtan.
Förra årets "pepparkakshus" då kom tomten på en wreckingball hemma hos oss...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.