Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Adventskatter

JulkatterPosted by Marie Sun, October 11, 2015 14:24:09

De här fotona på våra katter är från 1996 så ingen av de här katterna lever längre utan de är saknade och älskade änglakatter men jag tycker att fotona är så mysiga så fokusera på stämningen i dem och den härliga snön utanför.Den bruna birman hette Figaro, den helvita katten Mozart och den lilasköldpaddsmaskade birman Lady. Detta var våra första katter som jag köpte när jag flyttat hemifrån. På översta fotot syns min första adventsljusstake som jag gjorde i trolldeg första året i egen lägenhet, den hängde med i många år! Eftersom den var rund var den praktisk på så vis att när ett ljus brunnit ner satte jag bara dit ett nytt utan att behöva flytta på de andra.  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annie Mon, October 12, 2015 21:40:03

Åh vilka fina pälsklingar:)) Så gulligt där de alla sitter och väntar på tomten:=) Vad de små underbara vännerna förgyller våra liv..:)

Posted by Sofia Mon, October 12, 2015 20:19:07

Såååå fina katter och stämningsfulla bilder!!!

Posted by Lisas Vinterland Sun, October 11, 2015 22:34:01

Så jättefina katter <3 Kan känna värmen och stämningen i bilderna. Jag saknar verkligen att ha katt men vi måste vänta ett tag med att skaffa någon ny... den första jag hade hette Sture och blev tyvärr överkörd där vi bodde tidigare och så Knut som vi saknar så mycket nu ;( Dom blir ju så härliga personligheter allihop och det är något speciellt med katter i juletid... fina varma minnen skänker dem oss.

Posted by Anette - En fin jul Sun, October 11, 2015 14:25:46

Vilka jättemysiga bilder :)