Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Julkortsswappen

SwapparPosted by Marie Thu, October 22, 2015 20:36:47

För femte året ordnar jag julkortsswappen för alla julälskare, med eller utan blogg. Upplägget är däremot ändrat i år så läs igenom hela inlägget.

För att anmäla sig skickar man ett email till mig, anmälan senast 29/11: julen@gladers.net

Det nya för i år är att alla deltagare skickar endast 5 julkort och därmed får tillbaka 5 julkort från andra julälskare istället för att alla ger och får från alla.

När jag får ditt mail skickar jag min adress. Du postar senast den 2/12 ett kuvert med 5 julkort till mig, inuti lägger du ett frankerat kuvert adresserat till dig själv så delar jag upp julkorten och postar tillbaka 5 julkort från andra deltagare till dig.

Du skriver förstås på dina julkort vem de är ifrån, glöm inte bloggnamnet ifall du har en blogg (man måste inte blogga för att få vara med). Skicka julkort som du själv skulle bli glad över att få. Du väljer själv ifall du vill skicka julkort som du har pysslat ihop själv eller om du köper dina julkort.

Alltså: anmälan senast 29/11 till julen@gladers.net.
Julkorten postas till mig senast 2/12 så jag hinner sortera och posta tillbaka dem i god tid före jul. Jag kommer att påminna alla som anmält sig i slutet av november ;)

Jag kommer att försöka dela upp så att du får tillbaka kort som är jämbördiga med de du skickat (ex hemmagjorda kort, lite lyxigare köpta kort eller billiga kort, alla julkort går naturligtvis lika bra att delta med men jag tänker att har man själv lagt ner tid på att göra egna julkort uppskattar man att få det tillbaka) men det beror ju förstås på vad övriga deltagare skickar. Det finns så många köpta julkort i olika prislägen som är vackra. Alla ska känna att de är välkomna att delta! Känner du någon julälskare som gillar julkort får du gärna berätta för dem om swappen.  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sandra ~ Julilunna Sat, October 24, 2015 23:27:52

åh vad kul! Får nog anmäla mog helt klart!

Posted by Anette - En fin jul Fri, October 23, 2015 07:41:01

Jättekul idé, har inte varit med förut men i år kanske det kan bli av. Är ju inte så duktig på att pyssla egna men det finns ju jättefina att köpa också :)

Posted by Sofia Thu, October 22, 2015 21:31:50

Julkortsswappen har blivit en riktig tradition, klart att jag ska anmäla mig!!