Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Dag 26

Jullistor/utmaningarPosted by Marie Mon, October 26, 2015 20:31:36

Dag 26 – Dagens juliga …

Jag har inte gjort något juligt idag, dock blev det lite jultankar ändå. Jag har nämligen varit på studiedag, föreläsningen var på ett hotell/konferens/SPA center och de brukar ha julshower och julbord där varje år.
Bild på deras julbord men så såg det inte ut idag ;)

Jag har varit där några gånger på julbord och när jag stod i kön till lunchen hörde jag några i kön bakom mig som pratade om att "det är här de brukar duka upp julbordet". Affischerna med reklam för årets julshow satt förstås uppe på väggarna. Så lite juligt var det ändå ;)
Bilder lånade från Ronneby Brunn

Sitter och bloggar från min mans dator men ny hårddisk är beställd till min så jag hoppas att jag snart kan blogga så som jag brukar.  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anette - En fin jul Tue, October 27, 2015 07:17:08

Det går inte en dag nu utan att man tänker på något som har med julen att göra tycker jag. Varje gång jag är inne i en butik kommer jag på mig själv med att snegla efter något juligt :)

Posted by Kulturtant som älskar julen Mon, October 26, 2015 23:06:18

När en väl börjar tänka efter, har en gjort något juligt varje dag! I alla fall nu när det börjar närma sig!

Posted by Sofia Mon, October 26, 2015 21:48:52

Hoppas dagen var givande!