Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Alla helgons dag och Halloween

Höstens högtider och pysselPosted by Marie Sat, October 31, 2015 09:37:23
I år sammanfaller ju Halloween (som alltid är den 31/10) med Alla helgons dag vilket på ett vis är lite olyckligt men inget att göra åt. Tänkte visa lite foton från vår höstpyntade entré.
Ljuslyktor och lite kvistar från vår tomt.
Bordet med pumpor och blommor som jag visat tidigare i höst.
Välkommen till oss.
Detaljbild på en betonghand bland höstlöven det är min 12-åring som har tillverkat handen. Annars har vi nog mer höst än halloween vid vår entré i år. Brukar du pynta utomhus?

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lisas Vinterland Sun, November 01, 2015 11:33:41

håller med om att det är olyckligt! Så otroligt mysigt ni har det, kan säga att jag inte ens köpt en pumpa i år.. det blev absolut noll firande för min del vilket är lite ovanligt! Brukar alltid mysa till det.. men får spara till advent :)

Posted by Annette Sat, October 31, 2015 21:28:04

Hej, jag har skapat en julgrupp på FB! Alltså inte en sådan med hyacinter, utan en grupp att diskutera julen i, få tips, dela med sig tips, ställa frågor osv. Mest för att jag är så sugen på att prata om jul mest hela tiden;) Det vore kul om du och dina läsare ville vara med! Gruppen heter "Julstämning & Bjällerklang" och är nystartat. Tipsa gärna andra. Juliga hälsningar, Annette.


Posted by Anette - En fin jul Sat, October 31, 2015 13:15:38

Så mysigt det ser ut :). Är själv lite dålig på höstpyntet, tänker alltid att jag ska men oftast blir det inte så mycket. Laddar för advent istället :)