Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Juldukning

JulköpPosted by Marie Sun, November 08, 2015 17:16:07
Jag har ju berättat innan att jag brukar använda mycket från naturen att dekorera med och till juldukningen använder jag gärna kvistar. Jag har använt kvistar från både kungsgran, vanlig gran samt enkvistar. Resultatet har varit fint men i veckan köpte jag mig ändå två konstgjorda grangirlanger. Jag tycker att de ser relativt äkta ut. Jag hittade dem på Blomsterlandet för 129 kr och de kommer varken att barra, lämna efter sig kåda eller missfärgningar på duken.
Jag köpte även några konstgjorde tulpaner, jag har länge velat duka med riktiga sådana till jul men har aldrig lyckats få dem lagom utslagna utan istället valt hyacinter. Nu blir det konstgjorda både kvistar och tulpaner på julafton och jag tror att det kommer att bli fint tillsammans med mina röda ljuslyktor.
Även tulpanerna är köpta på Blomsterlandet och de kostade 29.90.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.