Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Juluppdatering

JulförberedelserPosted by Marie Tue, November 24, 2015 19:35:30
Söndagen var fantastisk på alla vis. Julmusik hela dagen, jag började att julpynta så smått, det är långt ifrån klart och snarare stökigt just nu med alla julkartonger men åh så härligt att börja så tidigt! Det känns som att jag vunnit en veckas julmys :) Kvällen avslutades på bästa sätt (även om jag faktiskt var ganska trött då eftersom vi väntade tills alla var hemma) med årets pepparkaksbak. Det är en mysig tradition att samla alla barnen runt köksbordet och baka tillsammans och så roligt att de faktiskt vill vara med även om de äldsta är stora. Extra kul att sonens flickvän också ville vara med, det är lite så mina framtida drömjular ser ut: att barnen vill fortsätta våra traditioner och inviga sina flick- och pojkvänner i dem. Med snö på tomten och pepparkaksdoft i huset kändes julen så verklig att det kändes lite avhugget att det är vanlig jobbvecka nu. Jag skulle gärna vara lyxhustru i december och bara pyssla inför julen, min dröm om jag skulle bli miljonär: att ta tjänstledigt i december!
12-åringen bakade mest hästar ;)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anette - En fin jul Wed, November 25, 2015 18:49:54

Skulle också vilja vara lyxhustru i december. Tänker på det varje dag när jag åker ifrån mitt julpyntade hem efter första advent :)

Posted by Johanna (Johannas Julblogg) Tue, November 24, 2015 21:37:26

Mysigt! Jag är så glad att Håkans stora tjejer gärna kommer hem och bakar fortfarande!