Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Första advent

Julfint i vårt husPosted by Marie Sun, November 29, 2015 21:19:46
Hoppas att ni har haft en fin första advent idag!

Själv hade jag tänkt att ta sovmorgon men vaknade vid halv sex med huvudvärk och förkylning så dagen hade kunnat vara bättre. Nu har jag drygt 38 i feber så jag ska gå och lägga mig och hoppas på att febern är borta imorgon så jag orkar jobba. Mina EFIT foton lägger jag upp en annan dag, likaså samlingsinlägg med länkar. Ifall ni har gjort en EFIT så skicka ett mail till julen@gladers.net med direktlänk till inlägget så kan jag göra ett inlägg med alla som har varit med.

Jag kom i alla fall iväg till skogen idag och plockade mina grankottar som jag har pyntat med nu. Mest utomhus men några har jag inne. Ute stormar det så det återstår att se imorgon ifall mina dekorationer finns kvar. Ljuslyktorna har jag plockat in men en hann blåsa ner och gå sönder.
I de små kopparna ska jag ha värmeljus, dock är det inte säkert att jag tänder dem p.g.a. brandrisken men jag tycker de passade bra som dekoration.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annie Mon, November 30, 2015 22:02:23

Vad mysigt du har gjort överallt! Jag mår bra men är helt slut efter allt slit de senaste veckorna; därför har jag inte hunnit med julkortswappen heller men imorgon ska jag få iväg mina julkort till dig! Krya på dig fort nu, för inte vill man vara sjuk under årets mysigaste månad!!

Posted by Anette - En fin jul Mon, November 30, 2015 07:43:48

Vad fint du har gjort :).
Krya på dig!

Posted by Johanna (Johannas Julblogg) Sun, November 29, 2015 22:32:50

Har mailat! Krya på dig!