Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Min EFIT dag

EfitPosted by Marie Sat, December 05, 2015 20:32:20
Hej alla julvänner, nu är jag här igen. Feber, huvudvärk och trötthet satte tillfälligt stop för mitt julbloggande men här kommer mitt försenade inlägg från min första advent 2015:
Jag hade tänkt att ta sovmorgon men vaknade vid 05.30 med huvudvärk och förkylning så dagen hade kunnat vara bättre. Låg kvar i sängen och njöt av den tända adventsljusstaken kl 06.
Vid 7-tiden hörde jag 9-åringen i köket så jag gick upp för att kolla vad hon höll på med, hon hade tagit fram sin isballong och höll på att frigöra isen från ballongen.
Vid 8 tände jag första ljuset och åt frukost. Mysigt!
Vid 9 höll jag på att göra marknadsnougat som var vårt bidrag till julmarknaden som en av föreningarna som barnen är med i skulle vara med på (blåsorkester och drillflickor, 3 av våra barn är med där)
Jag har lagt ut receptet tidigare i bloggen.

Vid 10 var nougaten klar och jag höll på med tvätten.
Vid 11 tog jag en liten te paus med tända ljus :)
Vid 12 var jag ute i skogen och plockade kottar.
Vid 13 skar jag upp nougaten och packade i hemmagjorda strutar (jag hade skrivit ut notpapper som jag rullade till strutar tyckte det passade bra eftersom det var en musikförening som skulle sälja dem)
Fortsättning i nästa inlägg.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna (Johannas Julblogg) Sat, December 05, 2015 20:47:31

Vad fint med notpapper!