Maries strålande jul

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel.

När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund.
Välkommen till min julvärld!

Ny bloggadress

JullänkarPosted by Marie Thu, June 23, 2016 16:05:59
Idag är det ett halvår kvar till lille julafton, det känns faktiskt skönt att skriva att jag inte alls längtar efter julen ännu utan njuter för fullt av min sommarsemester. Det är nog första gången som jag inte har en liten liten längtan efter julen vid midsommar, men den lär dyka upp när kvällarna blir mörkare <3

Att jag inte längtar efter julen betyder ju inte att jag inte tänker på julen, eller på julbloggen. Jag har efter många års funderande bestämt mig för att ta det stora steget och byta webhotell, webadress och allt det för med sig. Funderade tom ett tag på att byta bloggnamnet men kom fram till att jag vill att ni trogna läsare ska känna igen er så namnet är detsamma och min design är så lik den kan vara. Jag har fått göra en större topper men grunden finns kvar. Jag har ritat den helt själv punkt för punkt och den känns så mycket som jag så den måste få följa med. Jag testade att blogga på nya servern ett par dagar och bestämde mig snabbt för att det är värt att byta. Där finns nog allt som jag har saknat här. Så varm välkomna till min nya blogg, uppdatera gärna era länkar tills bloggsäsongen drar igång. Ni får gärna lämna en kommentar i nya bloggen så vet jag att ni har hittat dit! Sommarkramar så här dagen före midsommarafton och ett halvår kvar till julen!

https://mariesjulblogg.wordpress.com/

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.