Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Dalahästar i Nusnäs

VardagsfotonPosted by Marie 2013-08-05 11:59
Att besöka tillverkningen av Dalahästar i Nusnäs kändes också som ett måste att få visa barnen :)
Vi köpte varsin Dala häst, Linnea och jag valde vita, fast med olika färg på målningen, Amanda valde en rosa, Ellinor valde en turkos och Jonatan valde en svart Dalagris ;) Rickard fick betala :))

Jag hade tre måsten på min upplevelselista i Dalarna och det var Tomteland, Falu gruva och Dalahästarna. Sedan hade jag lite andra ställen som jag också gärna hade besökt men eftersom bilen krånglade vågade vi inte köra småsträckor eller stanna i onödan därför nöjde vi oss med de här tre aktiviteterna. Den andra tiden slappade vi på campingen och badade i Siljan, det var inte så dumt det heller! Vi bodde på Leksands camping invid Siljan och Leksands sommarland. Jonatan var inte med på Tomteland utan valde istället att gå på sommarlandet själv. Jag var förstås nervös att något skulle hända men det gick bra för honom och han hade en rolig dag, han är ju faktiskt 14 år, när jag själv var 14 åkte jag på språkresa, jag skulle visserligen fylla 15.

  • Comments(1)//scrappa.gladers.net/#post1023