Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Krusbärskräm

Mat & bakPosted by Marie 2013-08-07 14:07
Häromdagen gjorde vi krusbärskräm på våra egna krusbär, det känns riktigt lyxigt att plocka sina egna bär och krusbär är ju så gott. Vi har två buskar en med röda bär och en med gröna, vi funderar faktiskt på att plantera ytterligare en eller två buskar. Vår torra tomt på skogsmark med ytlig berggrund passar nog bättre för bärbuskar än fruktträd... Vi har förresten även börjat skörda våra egna gurkor.

(Jag ska leta upp receptet igen och skriva in här)

Vad det är härligt med semester och inga måsten inplanerade. Stiga upp i lugnt tempo, sitta med tekoppen så länge jag känner för. Inga jobbtider, inga skoluppgifter, inga aktiviteter för barnen, inga läxor, inga gympapåsar. Men nu närmar sig vardagen och barnens garderober ska gås igenom. Gympakläder, regnkläder mm. Men jag tycker det är rätt mysigt med höstkläder, jag gillar stickade tröjor och halsdukar :)

De här sista semesterdagarna känns ungefär som att äta en riktigt god efterätt, man tar en liten bit i taget och vill inte att den ska ta slut!

  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post1024