Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Äppelkaka

Mat & bakPosted by Marie 2013-08-31 09:21
Vilken lyx det är att kunna gå ut i trädgården och plocka sina egna äpplen. De smakar ju dessutom så mycket godare.

Häromdagen gjorde jag en äppelkaka, annars brukar det bli paj eller muffins men nu kände jag för vanlig äppelkaka.Jag utgick från det här receptet men la till ett ägg i smeten.

Ellinor hade inspark på skolan igår, det hade varit roligt och hon var så nöjd. Jonatan sover över hos en kompis utanför Johannishus, Linnea är skjutsad till ridskolan där hon hjälper till och leder och om en stund ska Amanda dit och rida. I eftermiddag ska både Ellinor och Jonatan på RBK´s jubileum, Ellinor som medlem i klubben och Jonatan ska spela med skolorkestern, det är nog första gången de ska vara samtidigt på samma aktivitet men med olika föreningar. Med andra ord, vardagen är här. Amanda sitter bredvid mig och gör sin första riktiga läxa, Chanel gör allt för att få vår uppmärksamhet, hon har gått tassgång under soffan och försökt ta Amandas penna några gånger.

I måndags var jag förresten ute och åt med scraptjejerna, god mat och trevligt sällskap som vanligt. Jag åt pasta med pestosås, prosciutto och ruccollasallad. Vår bil är fortfarande på verkstaden men vi har en lånebil nu.

Imorse vaknade jag tidigt och kunde inte somna om, inte ens barnen var vakna. Jag bestämde mig för att ta en morgonpromenad, det hör verkligen inte till vanligheterna att jag är ute och ränner i skogen kl 6 en lördagmorgon! Men det var riktigt skönt, det var skogsdjuren och jag som var vakna.

  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post1043