Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Scrappat kort

FödelsedagskortPosted by Marie 2013-10-11 13:13
Igårkväll scrappade jag ett kort som jag la på postlådan idag, jag är ganska säker på att mottagaren inte läser min blogg så därför vågar jag visa det redan nu. Jag har använt favoritpapper, det är ett av höstpapperna från MajaDesign. Ofta känns det som att mycket av det jag scrappar se likadant ut, eller snarare är uppbyggt på samma sätt men det här får jag nog säga är en helt ny stil för mig. Jag ville inte skära bort kanten på det fina pappret så det täcker hela framsidan, jag har inget stämplat motiv utan istället ett litet collage med mönstrat papper uppbyggt på mitten. Jag är nöjd.
Nu när jag pluggar blir det inte många födelsedagskort gjorda, och jag vill heller inte sätta det kravet på mig själv att jag ska scrappa kort till alla födelsedagar, istället hoppas jag att mottagarna blir glada de år som de får ett scrappat kort av mig. Det blir samma med julkorten, jag är sugen på att scrappa julkort men gör så många jag hinner, orkar och tycker är roligt.

  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post1066