Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Stockholmsfoton

VardagsfotonPosted by Marie 2013-11-04 22:26
Vi hade det jättebra i Stockholm, en liten tjejweekend Linnea, Maria och jag. Här kommer ett litet collage på vad vi gjorde förutom att prata och äta :)
Vi besökta Hovstallet så Linnea fick klappa kungens hästar, Skansen (bilden ska visa några av de vackra påfåglarna som gick omkring på området), vi såg även 3 Lodjur. De brukar ju annars vara svåra att upptäcka men vi tror att det var en hona med två ungar. Mittenraden tror jag syns vad det är, den sista raden foton är från Fjärilshuset på Haga. Vi gick även runt Hagaslott men där fick man inte fotografera.

Hemresan gick bra men det var väl tack vare att jag var orolig som vi hamnade rätt. Det var banarbete och avgångsperrongerna på centralen var ändrade så igår var det de vana stockholmarna som satte sig på fel pendeltåg och fick byta men vi hamnade där vi skulle. Linnea flög för första gången i sitt liv och tyckte det var spännande. Det är egentligen inte klokt hur fort det går att flyga! Nu ska Maria flytta till Kiruna i ett år och jag skulle så gärna vilja besöka henne där. Rickard har ju jobbat mycket i Kiruna men jag har aldrig varit där. Luleå och Boden är längst norrut som jag varit i men Kiruna ligger ju ytterligare ca 30 mil norrut.

  • Comments(1)//scrappa.gladers.net/#post1075