Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Julkort, julkort, julkort!

JulkortPosted by Marie 2013-12-13 10:27
I lördags gjorde jag klart våra julkort och postade dem i måndags så nu bör de ha kommit fram (men man vet aldrig med de där julfrimärkena, något år har de inte kommit fram förrän precis till jul trots att vi postat tidigt i december...)
Såhär ser min prototyp ut, dock kände jag att jag varken hade tid eller ork till de sista momenten på 40 julkort. Det här kortet postades till min mormor och morfar, övriga kort är utan blomma och grankvistar. Jag ser det inte som "nederlag" utan att jag faktiskt stoppade när tiden och orken tog slut, det ska vara roligt att scrappa inte något tvång. Foto inuti på barnen till släkten och de vänner som brukar skicka barnfoton till oss. Jag vet att det är ett omdiskuterat ämne, vissa gillar barnfoton andra inte. Förra året hoppade vi över fotot då jag tycker att våra barn börjar bli för stora men det blev protester från Rickards släktingar som vi inte träffar så ofta. Året innan blev det enbart foto och inget scrappat till en stor del av släkten men då blev det protester pga det. Jag tror att jag har skämt bort dem i 15 år med både hammagjort/scrappt och foto.

Här kommer alla korten, klicka på bilderna så visas de större längst ner. I år har jag gjort alla efter samma modell, bara lite olika färger och mönster. Jag scrappade dem med ett moment i taget istället för ett kort i taget som jag brukar när jag gör olika.
  • Comments(1)//scrappa.gladers.net/#post1089