Maries Pysselblogg

Maries Pysselblogg

smått och gott om sådant jag tycker om

Scrapbooking, bakning, heminredning, katter, undulater, trädgård, hobbyfotografering, hoppas du hittar något du gillar....
Välkommen!

Året som gått del 2

VardagsfotonPosted by Marie 2013-12-30 15:42
April
Under april väntade vi på vårens ankomst, jag beställde lite vårkläder till barnen. Bilen som krånglat sedan januari stannade helt samma dag som den kommit hem från verkstaden, bogsering från fotbollsträning i Johannishus och sedan bärgningsbil tillbaka till verkstaden. Valborg firade vi med premiärbad för de som vågade och grillning vid vår grillplats i skogsbrynet på baksidan, sedan åkte Jonatan på disco i brunnshallarna.

Maj
Trädgårdsarbete med sådd i pallkragarna. Vi planterade även lite nytt på framsidan, ett prydnadsträd, prydnadsgräs och lavendel. Fruktträden blommar så vackert. Vi åkte på en liten shoppingrunda till Växjö, välbehövlig paus i rapportskrivandet och Ellinor hittade en klänning till skolmiddagen.

Juni
Ellinor slutade nian med toppbetyg, Jonatan fyllde 14 vilket firades med släkten på dagen och kompisarna på kvällen/natten/dagen efter med födelsedagslan. Linnea spelade Scar i Lejonkungen, midsommar firades med familjen S. Linnea var på ridläger för första gången och var så nöjd. Jag blev klar med år 2 på specialpedagogprogrammet.

  • Comments(0)//scrappa.gladers.net/#post1097